KatAnyaKonyhája

datolyas kokuszcsok

Kokuszcsok datolyaval

Hozzavalok:
300g  porcukor
200g  kokuszmorzsa
50g  daralt mogyoro
50g  szaritott datolya aprora összevagva
5    tojas feherje
2    pupozott evökanal liszt
1    kanal citromle

Göz felett habosra verjuk a tojasfeherjet, a citromlevet es a porcukrot, majd levenni es kihulesig  tovabb verni.

Utana belekeverjuk a tobbi hozzavalot. Sutopapiros lemezre halmocskakat keszitunk, a sütöt 150°C ra felmelegitjuk majd 15 percig sütjuk.

A tepsin hagyjuk kihulni, majd fem dobozba taroljuk.

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!