KatAnyaKonyhája

Baconba csomagolt vagdalt

DSC05573

hozzávalók:

50 dkg darált hús

szeletelt baconszalonna

1 szikkadt zsemle

1 nagy vagy 2 kisebb fej vöröshagyma

2-3 gerezd fokhagyma

aprított petrezselyemzöld

1 tojás

+3 darab tisztított főtt tojás

só, bors, pirospaprika

 

A zsemlét beáztatjuk egy kevés tejbe.

A hagymát összeaprítjuk, kis zsíron megdinszteljük, hozzá nyomjuk a fokhagymát, és 2-3 evőkanál aprított petrezselymet. (nálunk mindig van a fagyasztóban ezért mértem így)

A darált húst egy nagyobb tálba tesszük, amiben majd könnyedén össze tudjuk dolgozni a tojással, a kinyomkodott zsemlével, a fűszerekkel, és hozzáadjuk még a megdinsztelt hagymás keveréket.

DSC05535

A tepsit kibéleljük baconszalonna szeletekkel, majd a hús egy részét belenyomkodjuk.. rátesszük a 3 darab főtt tojást azt befedjük a maradék darált hússal és ráhajtogatjuk a baconszalonna széleit.

DSC05538   DSC05541

Megsütjük. Mikor kész lett, én megfordítottam , és rápirítottam egy kicsit.

DSC05549   DSC05583

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!