KatAnyaKonyhája

Lebbencs leves

Hozzávalók:

  • 10 dkg szalonna     
  • 10 dkg lebbencs tészta, ha van akkor házi
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 közepes répa
  • 3 szem burgonya
  • só, bors, pici örölt kömény, pirospaprika

A szalonnát, hagymát felkockázzuk és kicsi zsiradékon elkezdjük lepirítani,

alap

tészta

majd félkész állapotában hozzáadjuk az összetört lebbencstésztát, és együtt pirítjuk tovább.

pirítás

Ha kész, kicsit félrehúzzuk a tűzről, megfűszerezzük, elkeverjük,

fűszerezés

majd visszatéve a tűzre felöntjük kb 2 liter vízzel. Ezután rögtön beletesszük a feldarabolt sárgarépát illetve burgonyát, megsózzuk, majd hagyjuk főni.

főzés

Jó étvágyat!!

tálalás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!