Egy jó darab kicsontozott csülök, cupák (persze ha szereted maradhat) és bőr mentesen (ki ne dobd,később még kell!)
Egy adag piros arany, zúzott fokhagymával keverve
Krinolin, mert szeretem 🙂
Savanyú káposzta
Krumpli cikkekre vágva
és akkor….
A húsféléket (csülök, krinolin) jól megforgatni az aranyos pirosba 🙂 azaz piros aranyba… majd
Cseréptál aljába káposzta, majd rá a krumpli, csülök és krinolin, krumpli és káposzta.
Ezt mindaddig amíg el nem fogy 🙂
A bőröcskével, amit lefejtettünk, most betakarjuk, hogy ne fázzon meg 🙂 tél van, hideg van…..
Megbolondítható egy kis borocskával is, legfeljebb még finomabb lesz
Süsd kb 2 órán át
Jó étvágyat hozzá..
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: