Csülök római tálban

 

Egy jó darab kicsontozott csülök, cupák (persze ha szereted maradhat) és bőr mentesen (ki ne dobd,később még kell!)

Egy adag piros arany, zúzott fokhagymával keverve

Krinolin, mert szeretem 🙂

Savanyú káposzta

Krumpli cikkekre vágva

és akkor….

A húsféléket (csülök, krinolin) jól megforgatni az aranyos pirosba 🙂 azaz piros aranyba… majd

Cseréptál aljába káposzta, majd rá a krumpli, csülök és krinolin, krumpli és káposzta.

Ezt mindaddig amíg el nem fogy 🙂

A bőröcskével, amit lefejtettünk, most betakarjuk, hogy ne fázzon meg 🙂 tél van, hideg van…..

Megbolondítható egy kis borocskával is, legfeljebb még finomabb lesz

 

Süsd kb 2 órán át

Jó étvágyat hozzá..

 

Címkék:
Tovább a blogra »