Isteni finom, és ízletes étel, amit a nagynéném készített el nekünk, és megosztotta velünk a receptet is 🙂
Hozzávalók:
csontozott pulykacomb
mustár (édes)
friss rozmaring
2 darab paradicsom
1-2 darab paprika
2-3 darab fokhagyma
1 nagy fej vöröshagyma
só, bors, szerecsendió, kevés grillfűszer
1 dl vörösbor
A combokat megkenjük mustárral és mindkét oldalát befűszerezzük a fent leírtakkal. Ezután feltekerjük a húsokat ( nem kötelező ) és egy jénaiba fektetjük őket!
A vöröshagymát 4 be vágjuk, a paradicsom és a fokhagyma mehet egybe, a paprikát szintén daraboljuk, és a hús köré tesszük. Rádobjuk a friss rozmaringot, aláöntjük az 1 dl vörösbort, lefedjük és 1 órán át puhítjuk a sütőben. Ezután levesszük a fedelet és rápirítunk.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: